В українському дикому медійному Ельдорадо ніяких труднощів не складе зробити фейкове розслідування проти політиків.

Про це сказав політтехнолог Борис Тизенгаузен у програмі “Суб’єктивно з Янікою Мерило”.

"Тільки-тільки у нас ось ці паростки з'являються, люди починають наймати юридичні компанії, наймати медіаюристів, які відстоюють твою репутацію, йдуть до суду, змушують знімати ці публікації. Я вважаю, це добре. Але в нашому дикому медійному Ельдорадо, коли всі телеканали великі належать різним групам впливу, ніяких труднощів не складе фейкове розслідування зробити про тебе або про мене, розповісти, що ми там якихось дітей тримаємо в підвалі або погано з тваринами поводимось", - сказав Борис Тизенгаузен.

Він зазначив, що 99,9% виборців ніколи в житті в обличчя не бачили тих, за кого вони голосують і не знають, які це люди.

"І тому вони роблять висновки з тих публікацій, за тими матеріалами, які виходять. І на жаль, ось цей ось хаос, який у нас на інформаційному ринку існує, він і в принципі дає можливість говорити ось так. І репутацію можна зіпсувати", - додав політтехнолог.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, в Україні є політики, яким постійно намагаються зіпсувати репутацію, але при цьому їх вибирають, що означає, що їх вчинки, справи і партії переважують той негатив, який про них є.

Він зазначив, що якщо проти медійної персони поширюють наклеп - то реагувати чи ні - залежить від ступеня авторитетності джерела, яке цю інформацію поширило. Якщо це телевізійний канал або великий сайт - варто скоординуватися з ними і заявити, що це неправда і надати факти.

Як повідомляв Знай.ua, Соколовська розповіла, як Росія перемагає Україну через Телеграм.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Загородній заявив про діяльність української влади, що владна вертикаль сама не знає, чого хоче.