Чого варто чекати від зустрічі президентів України та Франції? Чи буде це просто формальна бесіда - або щось більше?

Ситуацію в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політолог, публіцист, громадський діяч, голова Центру «Ейдос» Віктор Таран.

«У цей самий час рівно два роки тому пан Зеленський теж готувався до зустрічі з Макроном. Зустрічали його з великою помпою, і всіх цікавило питання: «Qui est monsieur Zelensky?». Чи справді це позасистемна людина, здатна трансформувати українську політику? Минуло два роки - і Зеленський знову їде до Макрона, але тепер в пресі панують зовсім інші настрої. Захід прийшов до висновку, що реальний Зеленський зовсім не схожий на свій образ в ЗМІ», - каже політолог.

На його думку, західні політики переконалися в справедливості слів Зеленського про те, що у нього немає часу думати стратегічно. Тому і ставлення Макрона до українського колеги буде іншим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Я боюся, що Франція почне тиснути на Зеленського, змушуючи його до компромісу з Росією. Будемо об'єктивні: в питанні миру Франція і Німеччина - більше союзники Росії, ніж України», - робить висновок Віктор Таран.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей політолог розповів про ймовірного головного суперника Зеленського на наступних виборах.

Також Таран дав прогноз щодо можливих проблем Анатолія Шарія.