Чи справді люди, які зараз вирішують долі України, повною мірою розуміють суть своїх дій і їх наслідки?

Свою думку з цього приводу у програмі «Романенко. Бесіди» висловлює підприємець, письменник і громадський діяч, експерт з питань податкової реформи Павло Себастьянович.

«Іноді навіть самі грантоотримувачі, які пишуть законопроєкти, не розуміють, що роблять. Їм сказали створити таку-то структуру - і вони починають її створювати. Але в Україні чужа соціальна тканина не приживеться. Наприклад, поїхали вони до Британії, побачили катери та кричать: пріоритет номер один - флот! А зараз будь-яку сталеву коробку можна знищити одним рухом пальця. Одним словом, у нас немає нормального бачення перспективи, значення має тільки те, що хтось десь приїхав і щось сказав. Особливо якщо це підкріплено фінансами», - вважає Себастьянович.

Він нагадав, що у 2015 році у нас обіцяли у два рази збільшити видобуток газу і зробити багато іншого. Але зараз видобуток газу впав, а те, що видобувається, незрозуміло куди йде. Розібратися з усім цим можна, але, на думку гостя програми, ніхто не хоче цього робити.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Всі ці хлопці вважають себе поважними людьми. Але де результати? Їх обіцяють ось-ось, але ніхто їх не бачить. Тільки ввели корпоративне управління, підвищили зарплати, а тепер ще все перерахують... І так рік за роком», - каже підприємець.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Павло Себастьянович порадив українцям попрощатися з деякими міфами.

Також він розкрив суть цих міфів.