Президент Асоціації платників податків України, член Наглядової ради Української Ради Бізнесу Грігол Катамадзе прокоментував прийняття закону про Бюро економічної безпеки (БЕБ).

«Великий крок зроблено – прийнятий закон, зі всіма плюсами і мінусами. Але насправді зараз наступає дуже відповідальний період – це формування нового органу», - заявив він під час засідання Українського союзу промисловців і підприємців.

Катамадзе не погодився з твердженням, що в Службі безпеки України, підрозділах податкової міліції та Національної поліції служать «одні негідники».

«Є багато людей порядних, патріотичних, фахових… І я переконаний в тому, що треба дати можливості цим людям приймати участь у прозорих транспарентних конкурсах і перемагати», - сказав президентАсоціації платників податків України.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Грігол Катамадзе розповів про нову модель розкриття економічних злочинів.

Також Знай.uа повідомляв, що Катамадзе розповів, як зробити Бюро економічної безпеки ефективним.