Питання не тільки в кількості тих грошей, які ти відраховуєш, а важливо, як і на що ці гроші йдуть, - Гайдай про податок на дорожній збір

Сьогоднішній локдаун в Україні виглядає як організаційне безсилля влади і прояв всіх наших проблем. Про це розповів Сергій Гайдай, український політтехнолог, фахівець з маркетингу і реклами в програмі «Романенко Бесіди» на Youtube.

«Я думаю, що справа не в локдауні, а в нескінченній управлінській дурості всієї нашої влади, починаючи від міських київських і закінчуючи всеукраїнськими. Сьогодні ми помітили одне явище, що якщо ви оголошуєте Київ червоною зоною, то повинні розуміти, що більшість людей пересядуть на автомобілі», - розповів політтехнолог.

Гайдай сказав, що у нашої влади цілковите нерозуміння сервісу та управлінського механізму, тому що робота комунальних служб щодо приведення в порядок і прибирання доріг під час локдауну в годину пік призводить до того, що утворюються величезні затори.

«Мені хтось колись сказав, що обличчя влади в будь-якій країні - це її дороги. Ось наші дороги показують, яке обличчя у нашої влади», - сказав маркетолог.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ведучий запитав у політтехнолога, чи пробував він порахувати, скільки дорожнього збору в рік він платить.

«Так, сума виходить пристойна, тому що кожен літр бензину - це відрахування в бюджет. В системі оподаткування включається соціальна психологія. Питання не тільки в кількості тих грошей, які ти відраховуєш, а важливо, як і на що ці гроші йдуть», - відповів політтехнолог.

Гайдай резюмував, що українці не хочуть платити податки через те, що ними розпоряджається менеджмент не на користь людей, а у свою користь. Тому поки ми не побачимо, як цими грошима ефективно розпоряджаються, люди будуть робити все щоб ці гроші їм не дісталися.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Гайдая, що якщо ти хочеш радикальних змін в країні, потрібно вчасно зрозуміти, що є перешкодою для них.

Також раніше Гайдай розповідав, що президенту робити з олігархами.

https://www.youtube.com/watch?v=iSKOU6x5tLk&feature=youtu.be