Люди, які прийшли до влади, через деякий час починають сприймати країну, як власні активи і особисту плантацію, починають з користю для себе її експлуатувати. Про це розповів Сергій Гайдай, український політтехнолог, фахівець з маркетингу і рекламі у програмі «Романенко Бесіди» на Youtube.

«Я не один раз говорив, що устрій держави Україна не зовсім таке, яким воно себе презентує - це тіньова держава, там діють інші закони. Я голосував в другому турі президентських виборів за Зеленського, але, чесно кажучи, після всіх тих українських історій виборів Ющенка і після того, як країна голосувала за «життя по-новому» за Порошенка, давно не мав ілюзій», - розповів політтехнолог.

Гайдай сказав, що прекрасно розумів про шанси Володимира Зеленського не стати тим самим українським Ататюрком або створити таку команду, як грузинські реформатори створили у 2003-2004 році. Але він голосував за дуже важливу річ для України, яку мало хто розуміє. За принцип змінюваності влади, чітко розуміючи, що для країни корисно змінити Петра Олексійовича.

«Так, мені б дуже хотілося, щоб Зеленський явно став відрізнятися від усіх «попередників», більше того, будемо чесними, він і відрізняється по дуже важливим параметрам. Якщо для Петра Олексійовича всі тіньові пристрої держави не були секретом, він їх прекрасно знає. І коли з ним дійти в особистій бесіді до рівня абсолютної відвертості, коли забираються всі інформаційні ширми і гасла про патріотизм, то він краще за всіх розповість, як влаштована ця тіньова держава», - підкреслив політтехнолог.

Гайдай розповів, що президент в цьому бандитському співтоваристві людей, які хочуть володіти активами країни має силовий блок - найпотужніший, і завдяки цій силі він може розпоряджатися найбільшими фінансовими потоками нашої країни. Решта всі зміщуються до Верховної Ради, де працює біржа інтересів у вигляді так званого українського законотворення.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

«І Петро Олексійович, на відміну від Зеленського, вмів цим користуватися і активно цим користувався. При цьому чудово розуміючи, що правила гри передбачають, щоб потім продовжувати залишатися на своїй посаді, треба вміти грати з електоратом в ігри», - резюмував політтехнолог.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Гайдая, що якщо ти хочеш радикальних змін в країні, потрібно вчасно зрозуміти, що є перешкодою для них.

Також раніше Гайдай розповідав, що президенту робити з олігархами.

https://www.youtube.com/watch?v=iSKOU6x5tLk&feature=youtu.be