Український політолог, правозахисник і громадський діяч Михайло Чаплига у програмі Мирослави Бобровської «Хід королеви» розповів, чому вирішив йти в президенти.

«Я хочу виконати Конституцію. І врешті-решт я вам скажу, що я це повинен зробити перед тим, кого вже на цьому світі немає. Тобто перед Михайлом Сиротою, його називають «батько української Конституції». У чомусь я звинувачую себе, що я не зміг його вберегти від багатьох речей... Коли-небудь все таємне стане явним», - розповів політолог.

За його словами, Михайло Сирота мріяв про парламентсько-президентську республіку.

«І він до цього йшов. І він цього дуже хотів. І я думаю, що я повинен це виконати, якщо ніхто з них цього не може зробити. Я повинен виконати Конституцію. Ту, яку задумували батьки-засновники цієї країни. Хтось в нашій країні повинен це зробити – повернути країну до її витоків народження і направити її в правильному руслі... У руслі, скажімо так, доброго націоналізму. Саме правильного, нормального, гідного націоналізму. Не ось цього печерного етнічного, а громадянського націоналізму. Тоді так, щось може змінитися в цій країні», - резюмував Чаплига.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Себастьянович розкритикував законодавчі ініціативи нардепів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Бізяєв розповів, які нові концепції об'єднання розробляють в російському середовищі.

https://www.youtube.com/watch?v=kBe1Ns_e6K8&feature=youtu.be