Слабка сторона Зеленського – це те, що він не людина «війни». Взагалі-то політика заняття для людей «війни», ти повинен вміти воювати особливо в країні, яка веде реальну війну. Про це розповів Сергій Гайдай, український політтехнолог, фахівець з маркетингу і рекламі в програмі «Романенко Бесіди» на Youtube.

Гайдай нагадав, що країна Ізраїль почалася з того, що євреї нарешті прийняли рішення воювати. Інакше б ніхто не дозволив їм цю країну створити. Всі єврейські серйозні політичні діячі – це породження або війни за незалежність, або шестиденної війни, або війни судного дня, яка для них була серйозним уроком.

«Зеленський – не людина «війни», всі його міркування видавали в ньому пацифіста. Пацифісти - це прекрасні люди, я сам внутрішній пацифіст, мені не дуже подобається когось бити, вбивати когось, брати за горло», - сказав політтехнолог.

Гайдай підкреслив, що ти повинен вміти воювати, а щоб воювати треба мати армію і силовий блок, тому треба вчити матчастину. Як наприклад у 2003-2004 роках команді молодих грузинських реформаторів вдалося демонтувати систему досить жорстку. Країною володіли трохи більше 250 кланів злодіїв у законі. Вони змогли з ними впоратись, за 4 місяці їх усіх посадили.

«Де силовий блок, який готовий беззастережно виконувати накази президента? Армія - сумніваюся, МВС не під його початком. Де ці хлопці, які в один день заарештують 20 олігархів, якщо президент вже вирішив з ними воювати. Я прекрасно розумів, що без цього силового блоку все це перетвориться в декларацію», - підкреслив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Гайдай резюмував, що зараз прекрасно працює РНБО, добре готує матеріали і дуже чітко ґрунтується на якійсь інформації секретар Данілов. Але питання, хто зробить силові акції? Тому що влада, за словами Гайдая, це перш за все ексклюзивне право на насильство.

«Я не бачу цього поруч із Зеленським, він при всій своїй вибуховій емоційності – не людина «війни», - подчеркнул он.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Гайдая, що якщо ти хочеш радикальних змін в країні, потрібно вчасно зрозуміти, що є перешкодою для них.

Також раніше Гайдай розповідав, що президенту робити з олігархами.

https://www.youtube.com/watch?v=iSKOU6x5tLk&feature=youtu.be