Чи справді Сполучене Королівство не відмовилося від своїх давніх імперських амбіцій?

Про це в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» міркує політолог і анархіст Михайло Чаплига.

«Британія зараз прагне відновити свій вплив у світі, користуючись нестабільністю в США. Але потуги Британії на практиці виявилися смішними. Її вихід з Євросоюзу закінчився тим, що всі фінансові майданчики перебралися до Німеччини. Меркель тихо аплодує і каже: продовжуйте в тому ж дусі», - вважає гість програми.

На його думку, Британія просто надуває щоки. Він радить подивитися на щільність інформаційних повідомлень британського посольства з 2012 року. Виявиться, що до 2014 року вона була в топі новин, а її посольство мало не замінювало Кабмін. А далі Британію не чути взагалі, зате у всіх на слуху країни Співдружності, наприклад, Канада. А це, по суті, теж Британія. І найскандальніші речі звучали з вуст колишнього посла Канади в Україні.

«У цьому глобальному світі нам потрібно чітко зрозуміти: ми вирвалися з однієї імперії і потрапили під вплив іншої», - наполягає Михайло Чаплига.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він пояснював, чому Європа ставить ультиматум Україні, а не Росії.

Також Чаплига заявляв про намір балотуватися в президенти України.

https://www.youtube.com/watch?v=9dJAwFM55_A&feature=youtu.be