Над Україною в черговий раз нависла загроза з боку Російської Федерації повномасштабного вторгнення і початку гарячої стадії війни. Про це розповів Олексій Петров, волонтер, ветеран АТО, засновник ГО «Справа громад» у новому блозі Віктора Тарана «Таран VLOG» на Youtube.

Віктор Таран поцікавився, чи вірить Олексій Петров в те, що Росія здатна продовжити гарячу стадію війни?

«Важко давати точні оцінки, тому що про те, що відбувається в голові у Путіна, навряд чи знає він сам. І всі люди аналітики, які розумніші за мене в цьому питанні, вони сходяться в тому, що Путіну потрібна якась маленька переможна війна, тому що в цьому році вибори в Державну Думу і його політична сила терпить там певні електоральні крахи», - відповів ветеран АТО.

Петров розповів, що Росія завжди діє з позиції хліба і видовищ, для них видовища - це війни. У Другу чеченську компанію вони з корінних жителів Ічкерії робили ворогів для всього світу, були проведені не зрозумілі вибухи будинків, про які потім сказали, що швидше за все це була робота ФСБ. Потім, за словами Петрова, була ситуація з Грузією, тепер з Україною.

«Росії потрібно показати якийсь бліцкриг, що ось ці «бандерівці» і «фашисти», як вони нас позиціонують, хочуть щось зробити з їх Росією. Питання чи переступить Росія цю межу? Ментально потрібно бути готовими до цієї війни не зараз, не влітку, не через рік, а бути готовими постійно, Україна, на жаль, тепер приречена жити з цим «придуркуватим» сусідом століттями», - підкреслив волонтер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Петров резюмував, що ми повинні зрозуміти, що тепер повинні бути постійно в стані війни.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Тарана, що чим слабшою стає «Слуга народу», тим сильніше – ОПЗЖ.

Також раніше Таран розповідав, що у Шарія можуть бути серйозні проблеми через російські гроші.

https://www.youtube.com/watch?v=eBOzvF0VOgA&feature=youtu.be