Децентралізація органів влади буде означати легітимізацію розпаду держави.

Про це сказав анархіст Михайло Чаплига в ефірі програми “Чаплига відповідає”.

"Прозвучала ідея про те, щоб децентралізувати органи влади... Але потім виліз товариш прем'єр, який вирішив нам повідомити, що мова про інше - вивезти якісь органи влади кудись з Києва в інше місто", - сказав Михайло Чаплига.

Він зазначив, що на Банковій не замислюються про те, яким чином будуть забезпечуватись за такої децентралізації системи комунікації.

"Вони повертаються до того, що їм потрібно взагалі державу, систему управління децентралізувати. Ви розумієте, що вони роблять? Все, просто розвал держави в принципі. І вони цю всю справу легітимізують", - додав Чаплига.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За його словами - перше, що робить противник - завдає удару по системі управління. Так, коли в Україну приходили зовнішні загарбники - вони руйнували систему державної служби і знищили систему управління. Після цього руйнували систему управління судами, медицину і освіту, називаючи це децентралізацією.

"Страшне слово. Дуже страшне. Це слово означає "як перетворити Україну на феодальну державу", - зазначив анархіст.

Як повідомляв Знай.ua, Сушко розповів про хід реформи децентралізації.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Томенко зазначив, що керівники місцевих громад, прийшовши до влади, виявилися абсолютно професійно не підготовлені до системних реформ.

https://www.youtube.com/watch?v=MXYkXLXEDRM&feature=youtu.be