Вибір президента, який українці зробили 2010 року, прокоментував історик і політолог Кость Бондаренко у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

Хоч і за результатами виборів 2010 року переміг Віктор Янукович і його вже вітали лідери країн Заходу, Юлія Тимошенко, стверджує політолог, зі своєю поразкою не змирилася. «Як тільки вони почали вітати Януковича – стало зрозуміло, що насправді Юлія Тимошенко буде битися до кінця», - розповідає він. Та підтримки і допомоги західного світу вона вже не мала, фактично всі погодилися із президентством Януковича.

«Янукович поїхав до Брюсселя, де запевнив у незмінності курсу на євроінтеграцію», - каже далі Бондаренко. Новий лідер України був готовий продовжувати лінію, намічену своїм попередником, Віктором Ющенком, а відтак і «Партія регіонів» свого часу далі працювала над угодою про асоціацію з ЄС.

З огляду на це політолог підтримує думку ведучого програми про те, що як президент Янукович не був проросійськи налаштованим.

Нагадуємо, Бондаренко прокоментував результати виборів 2010 року Ющенка – 5%.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, чому РФ вирішила йти на переговори з Україною в 2010 році.

https://www.youtube.com/watch?v=TuYip1zfCw0&feature=youtu.be