Політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв у своїй програмі «Развилка» розповів, чи допоможуть війська Великобританії Україні в протистоянні з Росією.

«Британія намагається повернутися у велику геополітичну гру. Британія не проти надати певну допомогу, але військовий контингент Британії найбільш боєздатний – це так звані частини SAS – тобто сили спеціальних операцій. Якщо британці введуть SAS сюди, то, звісно, буде асиметрична відповідь. Таким чином ми не зможемо вирішити проблему реінтеграції, ми зможемо вирішити питання військового протистояння, тобто якимось чином його збалансувати. Безпосередньо зараз Британія не готова до військових дій», - говорить експерт.

За його словами, Британію цікавить все, що пов'язано з Чорноморським узбережжям.

«Британія зараз активно «надуває» Туреччину. «Надуває» геополітично, «надуває» військово. Вони хочуть, щоб Туреччина встала з колін. Але я не впевнений, що Ердоган це потягне зараз. Перш за все, економічно, а в другу ступінь – геополітично. Тобто інтерес Британії у великій грі, як завжди, по кінцівці домовитися з Росією на своїх умовах», - сказав Бізяєв.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кущ пояснив, чому Україні не потрібні кредити МВФ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Петров заявив, що технічні розробки України становлять загрозу військовій могутності РФ.

https://www.youtube.com/watch?v=2wPtXXk69LY&feature=youtu.be