Яка саме ланка в національній системі охорони здоров'я дала збій? Хто винен в нинішньому положенні справ?

Ситуацію у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» коментує стратег, інфекціоніст і сервіс-дизайнер Вадим Арістов.

«Збій дала середня ланка. Національна служба здоров'я - це ключовий камінь, який все визначає. Зараз головні лікарі просто забезпечують безперервність медичної допомоги. А тим часом з медичних установ звільняються лікарі, на ці установи тисне місцева громадськість. Проблема саме в тому, як вибудувана архітектура цієї системи», - говорить експерт.

За його словами, зараз ні Кабінет міністрів, ні будь-які інші центральні органи фактично не керують медичною галуззю, тим більше що в цих органах постійно йдуть кадрові перестановки. В результаті все зміщується на середній рівень.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Вадим Арістов дав прогноз щодо того, коли в Україні закінчиться пандемія коронавірусу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також він розповів про особливості застосування вакцини від AstraZeneca і її зв'язок з тромбозом.

https://www.youtube.com/watch?v=6kjV337BLGk&feature=youtu.be