Мінські угоди вже давно пов'язали Україну по руках і ногах. Але чи можуть нові угоди стати для нашої країни ще більш невигідними?

Ситуацію у програмі «Розвилка» розглядає політолог Руслан Бізяєв.

«Зараз ми маємо ситуацію, в якій час нас просто закопує. Ми з вами це розуміємо, як і більшість людей, які намагаються системно аналізувати ситуацію. Проблема не в тому, гарні чи погані Мінські угоди, а в тому, що їх неможливо виконати. І в такому положенні зацікавлені всі, хто виріс і піднявся на Мінських угодах. Варто тільки звернути увагу, хто ставить «червоні лінії» з цього боку, і хто їх підтримує з того», - говорить експерт.

За його словами, дуже багато хто не хоче, щоб Мінські угоди «перезавантажувалися» - в цьому випадку хтось втратить гроші, хтось владу, а хтось і голову. Тому говорити треба не про підписання нових угод, а про перезавантаження українсько-російських відносин.

«У цьому контексті потрібно сприймати ситуацію і на Сході, і в Криму. Багато росіян не розуміють: чого всі причепилися до Криму, адже у нас це питання закрите Я їм пояснюю: хлопці, якщо ми говоримо про глобальні речі, то, подобається нам це чи ні, ми повинні це питання обговорювати. Вас же цікавить статус російської мови. Танго завжди танцюють удвох», - робить висновок Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповідав про подробиці нападу Німеччини на Чехословаччину в 1938 році.

Також Бізяєв торкнувся питання кризи Євросоюзу.

https://www.youtube.com/watch?v=2wPtXXk69LY&feature=youtu.be