В Україні назріло перезавантаження еліт, але для цього потрібно, щоб суспільство перестало вірити в те, що прийде черговий Месія і врятує його.

Про це сказав політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

"Я сприймаю все, що пов'язано зі “Слугою Народу" - як таран. Їх завданням було протаранити стару систему. Але творення - це трошки не про них. А ось перезавантаження еліт - воно назріло і перезріло. При чому, це повинні бути дійсно нові еліти, за якістю, не за прізвищами, не за кількістю, а за якістю", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що це повинні бути люди, які йдуть в політику за місцем в історії, а не за черговим мільярдом доларів, або для прикриття бізнесу.

"Це треба ламати, але на це має бути запит суспільства. Суспільство має вже перестати вірити постійно одній і тій же казці: що прийде черговий Месія і врятує. Сама по собі людина нічого не вирішить. Політика - це командний вид спорту. У нас має сформуватися нормальне громадянське суспільство на зрозумілих принципах знизу вгору і потім воно повинно збудувати нові еліти. Знову ж таки, від низу до верху", - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, як сформувати розумну еліту.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, який закон успіху працює в Україні.

https://www.youtube.com/watch?v=2wPtXXk69LY&feature=youtu.be