В Україні складно реалізувати свій енергопотенціал, оскільки постійно потрібно захищати енергію і відбиватися від чиновників.

Про це сказав правозахисник Андрій Семидідько у програмі “БДСМ” з Олексієм Толкачовим.

Андрій Семидідько відзначив, що його потенціал реалізований на 25% максимум.

"Енергопотенціал витрачається на якісь дрібні ігри, відбивання якесь... Метушня. Я займаюся професійною конфліктологією, там 800 описаних конфліктів. 15 років захисту власності. Ти надивився найрізноманітніших ситуацій з найрізноманітнішими людьми, починаючи від нинішніх народних депутатів, закінчуючи колишніми народними депутатами... Але фактично ми перебуваємо в агресивному середовищі, де перевіряючі найрізноманітніші, чиновники, намагаються тебе з усіх боків, як маленькі рибки шматочок булки, що плаває на поверхні ставка, смикають, смикають. Ти не можеш зосередитися на творчості", - сказав Семидідько.

За його словами, постійно потрібно думати, куди направити енергію, щоб вона могла вистрілити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Постійно твоя енергія витрачається на захист цієї справи... Чому українці вистрілюють за кордоном, а тут ні? Ти займаєшся творчістю, тобі всі говорять - займайся. Ти свою енергію, потенціал, вкладаєш в розвиток, і тоді ти вистрілюєш. А тут фактично 70% витрачатися на те, щоб розсунути навколо себе санітарну зону", - додав правозахисник.

Він зазначив, що в Україні купа паразитів і потрібно чистити організм.

Як повідомляв Знай.ua, розпалювання ворожнечі, правоохоронці та кадри: Назаров назвав три пріоритети для президента.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що митрополит Антоній розповів, який головний дар від Бога є у людини.

https://www.youtube.com/watch?v=4aPRfMLVws0&feature=youtu.be