Необхідність дозволити українцям носити зброю обґрунтував у програмі Олексія Толкачова «БДСМ» Андрій Семидідько, правозахисник, громадський діяч, виконавчий директор Антирейдерського союзу підприємців України та засновник громадянської мережі «СВОЇ».

Позиція Семидідька у питанні дозволу видавати людям зброю однозначна: можна і треба. Він пояснює, що це передусім засіб захисту себе та своєї власності, а ситуацій, коли це необхідно, правозахисник може назвати безліч: від вбивств, викрадень директорів до захисту своїх помешкань від псевдоактивістів і грабіжників 2014 року.

На його думку, зброя – це фактор захисту і стимулу суспільства. «Як ядерна зброя на світовому рівні», - порівнює Семидідько.

Водночас рішення дати дозвіл громадянам носити зброю не є якимось новим для світу. «Ми не винаходимо велосипед», - звертає він увагу. Так, у Сполучених Штатах цій практиці вже кілька століть і від неї досі не відмовилися.

У такому разі зброя, каже Семидідько, урівняє противників, їхні сили та шанси, адже у руках обох сторін буде батіг. «І ніхто не буде намагатися домінувати, поставити на коліна або в якусь позицію іншу», - підсумовує гість програми.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, Семидідько розповів, куди йде енергопотенціал України.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Семидідько прокоментував дії олігархів сьогодні в Україні.

https://www.youtube.com/watch?v=4aPRfMLVws0&feature=youtu.be