Василь Вірастюк на 87-му окрузі Івано-Франківська переміг на довиборах з 31,25% голосів. Олександр Шевченко, який прийшов на другому місці, вважає, що висуванець від «Слуг народу» переміг нечесно та заявив, що буде оскаржувати вибори у суді.

Політтехнолог Олексій Голобуцький у програмі Віктора Тарана «Таран Vlog» розповів, чому на 87-му окрузі Івано-Франківська переміг Василь Вірастюк.

«Кампанія йшла собі до дня виборів більш-менш по звичайній схемі. Ті, у кого були гроші, вони побудували мережі. У кого не було грошей або можливостей побудувати мережі, тим треба бути, як назвав себе Шевченко – «хазяїном Прикарпаття»», - зазначив Голобуцький.

За словами політтехнолога, сам Олександр Шевченко не справився з виборчою роботою, тому що занадто вважає себе «хазяїном Прикарпаття», що не сподобалось електорату.

«По-друге, він програв інформаційно, тому що не зміг зрозуміти, що для нього важливіше: мандат депутата чи робота Буковелі, яку закривши раніше, може він і збив би негатив. А Вірастюк – це дуже вдала кандидатура – успішний вибір команди Зеленського», - підкреслив гість програми.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На думку політтехнолога, Вірастюк – це ідеальний вибір для команди Зеленського, тому що він відомий на усю країну, має суто проукраїнські погляди та ще й уродженець Івано-Франківська.

Нагадаємо, на Знай.ua Петров заявив, що технічні розробки України становлять загрозу військовій потужності РФ.

Раніше Знай.ua публікував заяву Тарана, що Україна стоїть на порозі повномасштабної війни з Росією.

https://www.youtube.com/watch?v=UDRjIr00yXw&feature=youtu.be