Політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв у своїй програмі «Развилка» заявив, що в Україні достатньо солдатів, щоб воювати проти РФ.

«Проблема зараз не в солдатах. Війни 21 століття – це трошки не про солдатів. Це про інтелект, про штучний інтелект, про лазери, про гіперзвук... Тобто зараз на Сході ми маємо ситуацію, коли пострадянська армія воює реально з радянською армією. І проблема не в тому, що там є, наприклад, безпілотні літальні апарати. Самі по собі ось ці гаджети мало що вирішують. Не буде війни гаджетів, як би комусь цього не хотілося зараз», - говорить експерт.

На його думку, Україні потрібна нова реформа армії.

«І треба розуміти, наскільки швидко розвивається військова наука, і готуватися вже до війни, умовно кажучи, роботів. Але поки до такої війни не готові. І я не думаю, що в найближчі 2-3 роки до такої війни ми будемо готові, та й Росія за великим рахунком. Питання ж не в солдатах. Питання в тому, наскільки ми технічно будемо оснащені і наскільки у нас буде розуміння, за що ми воюємо, адже моральну складову теж не можна прибирати», - резюмував Бізяєв.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, як забезпечити перемир'я на Донбасі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Бізяєв розповів, які цілі переслідує Британія, допомагаючи Україні.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-jF5LKCM58&feature=youtu.be