У програмі «Що далі» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24» політолог Олександр Мусієнко пояснив, що США намагаються не дати війні України з Росією розпалитися до ще більшого вогнища.

«США починають шукати якісь шляхи деескалації», - переконаний Мусієнко. З іншого боку, маса людей бачить протилежний процес з боку американців – розпалювання війни між Україною та Росією. Політолог же вважає таку думку помилковою. «Вони навпаки підживлюють інформаційно-пропагандистський конфлікт», - каже він про прихильників цієї позиції.

Деескалація, на думку гостя програми, не має бути беззастережною та нести із собою забуття для українців. Водночас варто очікувати якісь кроки з боку РФ. «Тому що просто так сказати, що ми залишаємо Україну... Цього не буде», - пояснює він.

Сполучені Штати виступають за відстоювання цілісності та суверенітету, окрім того, якихось провокаційних дій з їхнього боку Мусієнко, зізнається, не бачить. Водночас у разі розпалювання війни українською стороною схвалення Сполучених Штатів та Європи держава би не отримала.

Нагадуємо, Мусієнко розповів, чи потрібно Україні повернути ядерний статус.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, чи можуть нинішні події на сході України стати прологом до нової світової війни.

https://www.youtube.com/watch?v=11MTz_WGO54&feature=youtu.be