Протягом останнього тижня чутки про можливий вступ України до НАТО не вщухають.

Політолог Михайло Чаплига у своїй програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів про перспективи вступу України до НАТО.

«Якби влада прагнула до того, щоб Україна була в НАТО, вона ні пів слова нікому про це не говорила б. Це було б так секретно, це була б така титанічна робота дипломатії, політиків і згуртованості всієї політичної еліти нашої країни», - зазначив Чаплига.

За словами політолога, вступ до НАТО – дуже серйозне питання і масове розголошення цього говорить лише про те, що це порожні слова. Це вимагає неймовірних зусиль від політичного сегмента і еліти.

«Вони б тихенько це зробили, а потім би нас порадували. Ну, або якщо потрібно, провели б перед цим референдум, коли країна була б готова», - підкреслив Чаплига.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ведучий зазначив, як би США не заявляла про підтримку вступу України до НАТО, саме рішення приймається колективно.

Нагадаємо, Знай.ua публікував, що Чаплига розповів про підходи держави.

Раніше Знай.ua поширював заяву Чаплиги, що коли одна країна нападає на іншу, перше, що вона робить, це гасить центри управління.

https://www.youtube.com/watch?v=ee2-BpZyRRE&feature=youtu.be