У програмі «Що далі? з Вікторією Панченко на каналі «Знай24» політолог Руслан Бізяєв заявив, що питання ідеології першочергове для реінтеграції Донбасу і що Росія не збирається виводити війну з Україною на новий рівень.

Як зазначає Бізяєв, останнім часом говориться про те, що нападу з боку РФ не буде, що Путін на цей крок не піде. «До 28 квітня ми очікуємо навіть якийсь прорив в цьому питанні», - переказує він слова Олексія Арестовича, представника ТКГ. Тим не менш, сам політолог не надто розуміє, про який прорив йдеться в принципі – Мінські угоди, а зокрема їхня політична частина, амністія чи ще щось інше.

Торкаючись теми реінтеграції Донбасу, політолог говорить про необхідність двох речей. По-перше, це проведення виборів на території окупованих областей, Луганської та Донецької, по-друге, перезавантаження ідеології у країні.

Щодо першого, зізнається він, є проблеми із базою, а мету другого Бізяєв пояснює так: «Щоб умовний ветеран АТО і умовний, як вони називають, - рядовий народної міліції - могли хоча б в одній маршрутці проїхати». Тобто йдеться про можливість уникнути конфлікту в майбутньому.

Нагадуємо, Бізяєв пояснив, для чого Шевченко їхав у Мінськ на зустріч з Лукашенком.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, як може відбитися на Україні блокування Керченської протоки.

https://www.youtube.com/watch?v=8ztYY7raK3E&feature=youtu.be