Український політичний діяч, син дисидента і журналіста В'ячеслава Чорновола Тарас Чорновіл у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» прокоментував зустріч народного депутата від «Слуги народу» Євгена Шевченка з президентом Білорусі Олександром Лукашенком у Мінську.

«Шевченко – це є людина з яскраво відверто проросійськими позиціями. На мій погляд, це є людина не мудра, не інтелектуальна. Його поведінка, його аргументи в дискусіях це говорять. Але він проросійський, все. Я опонентів, які не приховують своїх позицій, звик поважати, навіть таких. Але ти опиняєшся в провладній партії. Провладна партія має мати якусь цілісну позицію, в неї має бути якась програма», - каже політичний діяч.

Він підкреслив, що навіть представники проросійських політичних сил в Україні не їздять на зустрічі з Лукашенком.

«Насправді поїздка Шевченка в Білорусь – це страшний плювок в обличчя Зеленському. Зеленський прийняв позицію всього світу, крім Росії, що Лукашенко не обраний президентом. В такому випадку, кожен, хто їде туди, ніби має бути в прямій жорсткій політичній опозиції до Зеленського», - сказав Чорновіл.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига заявив, що в Україні громадянства не позбавляють, його просто призупиняють.

Також Знай.uа повідомляв, що Кущ заявив, що Україна не скористалася своїм шансом стати газовим хабом.