Чи може Путін приїхати в гості до Зеленського, який вже запросив його на Донбас? Або Зеленський - в гості до Путіна?

Таку ймовірність в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає політичний аналітик, колишній народний депутат України Тарас Чорновіл.

«Коли Зеленський запрошував Путіна на Донбас, чи прораховував він можливу відповідь? Путін ніколи не поїде туди, де стріляють - він сидить у своєму бункері. Можливо, була надія, що Путін злякається і не прилетить. Але ж очевидно, що відповідь буде, і в неї буде сказано: ми там не воюємо, нас там немає. У вас там йде громадянський конфлікт, є «народні республіки» - ось з ними й розмовляйте», - говорить аналітик.

На його думку, така відповідь була не просто очевидною - вона в принципі не могла бути іншою. До того ж відповідь була дана із запізненням, і не особисто Путіним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Путін ніколи не відповідає Зеленському, це свідомий акт приниження. З іншими українськими президентами він міг говорити безпосередньо, а Зеленському відповідає Пєсков. Мовляв, Путіну доповіли - чекайте відповіді. І відповідь була: в питаннях Донбасу мені з вами розмовляти нема про що», - підкреслює Тарас Чорновіл.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він висловив свою думку про вимоги, які Україна повинна висунути до Росії.

Також Чорновіл назвав причини ескалації на Донбасі.