Українська телевізійна журналістка, телеведуча та блогерка Тетяна Даниленко в програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла» пояснила, чому суспільству подобається український журналіст Дмитро Гордон.

«Дмитро Гордон розрахований на народні маси. Це дивляться як високочолі люди, так і люди, які слухають Аллу Пугачову, скажімо так, не високих естетичних потреб», - каже журналістка.

На її думку, народу важливо вміння журналіста працювати з широкими народними масами.

«Яке проявлялося ще з моменту «контактьора» Петра з кішкою на плечі, різних гадалок, провидців, ворожок… Газети «Бульвар», яка дуже популярною була, її пам’ятають всі люди, яким за 45 чи за 50. І в принципі ще з 90-тих він вмів спілкуватися, в нього такий шарм, який безпомильно просто б’є прямо в саму точку G українського народу, і не тільки українського, судячи з усього», - сказала вона.

Також Даниленко пояснила, чому Гордон сприймається як частина політикуму.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Тому що такі люди з 90-тих зараз знову знайшли себе. Причому це не обов’язково мають бути ті люди, які в 90-тих були кимось. Але дуже часто і вони теж», - стверджує журналістка.

За словами блогерки, те, що зараз відбувається, це «нові 90-ті». Тільки тоді було очевидно, що «безкінечно погано бути не може», а сьогодні такої перспективи немає.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.