Сьогодні в Україні медіакілери обслуговують не конкретних олігархів, а різні інтереси.

Про це сказала журналістка Тетяна Даниленко в ефірі програми “Ще не вмерла” з Євгеном Рибчинським.

За словами Тетяни Даниленко, олігархи вже не контролюють медіа і не мають інформаційних кілерів, які їх обслуговують.

“Кілерство все ще дуже ефективне. Кілери перестали бути просто знаряддям в руках якогось одного великого гравця, а беруть в усіх гравців. Обслуговують різні інтереси в різних темах. Кілер - дуже надзвичайно затребувана професія. Кілери - ті, які оприлюднюють якісь суперінсайди, плівки”, - сказала Даниленко.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За її словами, коли Гео Лерос звинувачує голову СБУ Івана Баканова у корупції - він є інформаційним кілером, але невідомо, хто постачає інформацію Леросу, і які інтереси це джерело переслідує.

Вона зазначила, що так жертвою інформаційних кілерів став Арсеній Яценюк, якого з реформатора перетворили на смішного кролика, який бігає за морквинкою.

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що всі українські президенти і всі українські депутати в масі своїй відповідають плоть від плоті українському суспільству.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що політолог розповів про фашистські ідеї в основі британської традиції.