Якби анархіст Михайло Чаплига захотів стати президентом, він би сперся на феодалів, бандитів і представників регіонів, оскільки для державної машини потрібно 50 тис. людей.

Про це він сказав у програмі "Сніжна лавина" зі Сніжаною Єгоровою.

Михайло Чаплига зазначив, що він називає себе сьомим президентом України, і він знає, хто може бути в його команді.

"У Раду я потрапив в 1997 році. Помічником. Відразу отримав сьомий ранг... Я їх усіх бачив, я їх усіх знаю. Я пройшов не найпростіший шлях там, знизу до верху. Так, я знаю людей, я знаю, хто може бути міністром, хто може бути главою Нацбанку, хто може бути головою фракції, хто може бути спікером. У мене ці люди є, я з ними спілкуюся... Якщо треба буде - я зберу команду. Це не багато. Ну наберу я команду 50 осіб. На ключові посади. Ти ж розумієш, що державна машина - це мінімум 50 тис. 50 тисяч немає ні у кого і ніколи", - сказав Чаплига.

За його словами, немає ніякої різниці, будувати партію або комунізм, оскільки українці живуть в абсолютно іншому суспільстві.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ці ідеології початку 20 століття. 21 століття на дворі, а ми мислимо початком 20 століття. Ліберали, соціалісти, комуністи - які ідеології, про що ви зараз розповідаєте. Які партії? Партія це що - це ліцензія на право участі у виборах - все... Якщо я хочу стати президентом, на кого мені спертися? На феодалів, бандитів, і «кінчених» товаришів, які, на сьогоднішній день, представляють регіони", - додав Чаплига.

Він зазначив, що на дошках пошани в містах висять бандити і злодії, які цим містом управляли.

"Коли мені говорять, з ким ти будеш жити і працювати, я вам відповім - з ось цими феодалами. Я не буду вибудовувати нічого свого. Тому що це марно", - підкреслив анархіст.

Як повідомляв Знай.ua, Чаплига розкритикував децентралізацію органів влади: просто розвал держави в принципі.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига розповів про те, ким є олігархи насправді.