Події в Україні – це результат з’ясування стосунків між США та Росією. Водночас остання у разі великої війни з Україною матиме і економічний інтерес, і перевагу у стратегії.

Так заявив у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» Андрій Пелюховський, голова партії «Сила нації».

Гість програми пояснює, в чому полягає інтерес Путіна розпочинати повномасштабні бойові дії проти України. Так, він називає дві причини: багатства України та стратегічно важливе геополітичне розміщення.

«Адже ми ж знаємо, що давно йде гіпотетична холодна війна між Америкою і Радянським Союзом. Зараз це між Америкою і Росією», - зазначає Пелюховський. Тому події в Україні можна вважати результатом з’ясування стосунків між цими двома державами. Окрім цього, Україна важлива Росії і з економічних причин, підкреслює він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Принагідно політик згадує про надії та плани приєднати Україну ще за президентства Януковича, якого оточення Путіна вважало своєю людиною. Зараз же відбувається ще одна спроба.

«Ніхто ніколи не хоче позбутися страшного наркотику - влади. Влада - поневолення одного іншим», - підсумовує Пелюховський.

Нагадуємо, Пелюховський прокоментував позицію Москви щодо подій на Донбасі: не війна, а громадянський конфлікт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до кінця виборчої кампанії в Росії військових дій не буде.