У програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» політтехнолог Олександр Кочетков заявив, що біда України полягає в її гені самознищення, а сьогодні, допоки йдуть суперечки щодо правильнішої любові до держави, їй загрожує доля бути купленою Російською Федерацією.

Політтехнолог бачить сьогодні в Україні повторення подій минулого. Зокрема, введення санкцій – це та ж видача зброї під час Коліївщини. Він попереджає, що, ще трохи зачекавши, Російська Федерація зможе просто дешево забрати собі те, що залишиться від держави.

Оцінюючи сьогоднішні події у державі, у відносинах між Україною та Росією, Кочетков бачить шаблонні дії з боку останньої. Мовляв, коли не вистачає власного креативу, починається повторення прочитаного. Зокрема, він вказує на дії більшовиків 1919 року. Тоді українські лідери також сперечалися між собою та мірялися правильністю своєї любові до держави. «В цей час зайшли більшовики і всі стали любити Україну по більшовицькому стандарту», - пояснює він.

Отже, аналогічні події світять державі сьогодні. «На новому витку самознищення», - каже Кочетков. Водночас він вбачає у тілі української нації та держави певний ген самознищення. Інше питання – це його походження - привнесений та закладений ззовні чи природний українцям. Водночас експерт відзначає прихід щоразу нижчого рівня команди споживачів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Кочетков заявив, що влада вбиває перспективи країни.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, яка політична система потрібна Україні.