Історично склалося, що Україну завжди всі намагалися поділити. Наш час не виняток – зараз як-ніяк важливо зберігати єдність народу і незалежність.

Політолог Михайло Чаплига у власній програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів про важливість збереження державності, незважаючи на всі негаразди.

«У тваринному світі є спосіб, коли хижак нападає на жертву, а жертва прикидається мертвою, а потім взагалі перестає рухатися. Все, і хижак більше не нападає. Це сама природа», - зазначив Чаплига.

За словами політолога, Україна, незважаючи на будь-які біди, залишиться незалежною. Навіть якщо зовсім стане непривабливою і бідною. Народ все одно вистоїть, а у всіх можливих загарбників остаточно впаде бажання зазіхати на нашу незалежність.

«Сама природа придумала цей найсильніший, дієвий і перевірений тисячами років спосіб захисту», - сказав Чаплига.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Блогер має на увазі, що погіршення ситуації в Україні, в якійсь мірі грає на користь, адже в цей важкий період для нашої країни найважливіше вистояти і зберегти державність.

«Деякі злі язики називають цей спосіб «на зло ворогу бомблю Житомир», але це не так», - зазначив Чаплига.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Чаплиги, що якби влада прагнула до того, щоб Україна була в НАТО, вона ні пів слова нікому про це не говорила б.

Раніше на Знай.ua Чаплига розкритикував децентралізацію органів влади.