Росія стягувала свої війська до українських кордонів через те, що українська влада почала боротьбу з корупцією, а саме з контрабандою на митниці.

Таку думку в програмі Дмитра Снєгирьова «Политика наизнанку» висловив український дипломат Олександр Левченко.

«Одна з політики Росії щодо України і знищення української державності – це через корупцію. Корупція роз’їдає зсередини наше суспільство і державу. Корупція – це є питання державної безпеки і це питання протидії російській агресії. Боротьба з корупцією – це протидія російській агресії. Тому дуже важливо, що ці кроки робляться. І Росія це побачила, цю перспективу. Раніше ж такого не було, чому Росія зараз, чого вона не зробила півроку чи рік тому? Так не було ж таких кроків. Київ зробив ці рішучі кроки – ось вам така реакція – невдоволення. Нам йде натяк «міняйте свою політику – тоді ми, мабуть, і відведемо свої війська», - каже дипломат.

Левченко наголошує, що Україні не треба піддаватися на шантаж Росії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Товариші, ми йдемо в правильному напрямку, виявляється. Значить, треба продовжувати. Спокійно, виважено, не дуже провокуючи ту сторону… Зараз особливо на лінії дотику», - сказав він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кущ пояснив, чому Україні не потрібні кредити МВФ.

Також Знай.uа повідомляв, що Петров заявив, що технічні розробки України становлять загрозу військовій могутності РФ.