Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що готується зустріч з його російським колегою Володимиром Путіним. Але сам Путін теж незабаром зустрінеться з американським лідером Джо Байденом. Яка зустріч відбудеться раніше, і на що це може вплинути?

Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політолог, історик, директор Інституту української політики Кость Бондаренко.

«Я думаю, що в Росії вважають: потрібно спочатку зустрітися з сюзереном, а потім з васалом. Зустріч Байдена і Путіна може відбутися приблизно між 11 і 14 червня (саме на цей час заплановано європейське турне Байдена). Приблизно тоді збереться і саміт Великої сімки, але Путіна туди навряд чи запросять», - каже гість програми.

Бондаренко нагадав, що в кінці травня в Україну приїжджає держсекретар США.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

«А після зустрічі Байдена і Путіна може відбутися зустріч Зеленського і Путіна, можливо, в Єрусалимі. Зараз розглядається такий варіант. По-моєму, назва підходить - «місто миру»», - вважає Кость Бондаренко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей експерт спростував поширену думку, що Віктор Янукович був проросійським президентом.

Також Бондаренко прокоментував Харківські угоди.