Зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним доручили організувати керівникові Офісу Президента Андрію Єрмаку, але поки що зустріч існує тільки в проєкті.

Про це сказав політолог Кость Бондаренко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

Кость Бондаренко зазначив, що Андрію Єрмаку доручили організувати зустріч Володимира Зеленського з Володимиром Путіним, оскільки це входить в його посадові обов'язки.

"Він відповідає за організацію подібного роду зустрічей. Це завдання Офісу Президента. Тому це все звалили на "тендітні плечі" Єрмака. Що ж стосується ситуації із зустріччю - вона поки що існує в проєкті, і цей проєкт не підтверджений російською стороною. Тобто, обидві сторони говорять про те, що готові до зустрічі, але при цьому незрозуміло де, коли, за яких умов, які теми будуть обговорюватися, які питання будуть підніматися, і що буде вважатися критерієм результативності цієї зустрічі", - сказав Бондаренко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Трюхан розповів, навіщо Байден запросив Путіна на кліматичний саміт.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бортник розповів про ситуацію навколо Донбасу і про переговори Зеленського з Путіним.