Чи не втомилась ще Російська Федерація від правління Путіна? На це питання відповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» Олексій Толкачов, сучасний український мислитель, громадський діяч, філософ, футуролог і юрист.

Експерт повідомляє, що ситуація всередині Росії зараз дуже консервується, хай навіть і безболісно. З іншого боку, через амбіції президента РФ страждає навіть російська еліта, адже світ вводить санкції, а держава ніяк не розвивається.

«Таким чином, склалася така погана ситуація, при якій російські еліти, скоріше, втрачають, ніж щось отримують», - пояснює гість програми.

Отже, Толкачов заявив, що правління Володимира Путіна вже втомило країну. Тим не менш, серед суспільства шириться незадоволення таким станом речей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Яким би гарним не був правитель, він набридає за 5-10-20 років», - пояснює Толкачов. У Росії сьогодні склалася така ситуація, що покоління виросло при чинному президенті. Так, вважає експерт, бути не повинно. У такому разі населення може відчувати лише тотальну безвихідь та нерозуміння агресивного ставлення до РФ у світі.

Нагадуємо, Бондаренко пояснив, яка зустріч відбудеться швидше – Зеленського з Путіним чи Путіна з Байденом.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Толкачов прокоментував нав’язування Європою Росії демократії.