Український політолог, історик Кость Бондаренко у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» заявив, що Сергій Тігіпко може повернутися в політику.

Він припускає, що Тігіпка могли змусити піти з політики.

«Я розумію, що є свої апаратні правила гри... Я досі вважаю, що Сергій Тігіпко не втратив свого політичного потенціалу. Я думаю, що він ще скаже своє слово. Хоча він всіляко намагається уникати саме участі в політиці», - говорить Бондаренко.

За його словами, злиття «Партії регіонів» з партією Тігіпка «Сильна Україна» посилило «регіоналів».

«Партію регіонів» посилювало будь-яке злиття, поглинання з іншими політичними силами. Тим більше, що в «Партію регіонів» прийшли дійсно дуже серйозні кадри з «Сильної України». Кадри, які дійсно багато знали, вміли, у яких був досвід і були ресурси. Більш того, ці люди не вплутувалися у внутрішньополітичну боротьбу. Вони не тягнули на себе ковдру всередині партії», - сказав політолог.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига заявив, що в Україні громадянства не позбавляють, його просто призупиняють.

Також Знай.uа повідомляв, що Кущ заявив, що Україна не скористалася своїм шансом стати газовим хабом.