Історично Росія постійно хотіла поневолити Україну. Сучасний час – не виняток. Зовсім нещодавно ми могли спостерігати ще один такий приклад - Янукович. Але на щастя український народ вчасно зміг проявити єдність і в черговий раз відбити ворога. Після цього почалась повномасштабна війна.

Політолог Михайло Чаплига у програмі «Чаплыга. Без вопросов» заявив про те, що Мінські угоди – це акт капітуляції.

«З'явився Янукович і в Росію потягнув. Почався Майдан, і ми отримали війну і мінус Крим», - зазначив Чаплига.

За словами політолога, деякі президенти завжди намагалися потягнути Україну в Росію, але у випадку з Януковичем, народ не витримав, і почалася Революція гідності.

«Отже, йде війна на сході, на жаль, ми програємо. І Порошенко для того, щоб зупинити це все, підписує Мінські угоди. Їх дуже культурно називають «Мінськими», при чому, там є гаранти з боку Європи. Більш того, це ще й все на рівні ООН закріплено», - підкреслив Чаплига.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На думку блогера, коли Порошенко підписав Мінські угоди, війна зупинилася, але не закінчилася.

«Що таке Мінські угоди? Кожен їх по-різному оцінює, особисто я вважаю – це акт капітуляції. Але іншого варіанту не було, інакше захопили б Київ», - сказав Чаплига.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Чаплиги, що якби влада прагнула до того, щоб Україна була в НАТО, вона ні пів слова нікому про це не говорила б.

Раніше на Знай.ua Чаплига розкритикував децентралізацію органів влади.