Зустріч президента України Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна може бути корисною, навіть якщо не дасть якогось позитивного результату.

Таку думку в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» висловив політик і дипломат, екс-міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

За його словами, ця зустріч дасть зрозуміти, чи стоїть перед Україною загроза повномасштабної війни. Але є багато питань щодо організації цієї зустрічі.

«Позиція української сторони, так як вона формулювалася останні вже роки, по суті, ну вже точно місяці, вона зрозуміла. Але немає ж жодного руху в реалізації тих пропозицій, з якими виступає українська влада. Оскільки Росія не сприймає, по суті, ключові позиції, з якими виходить наша сторона. Тут питання, напевно, не стільки в підготовці позиції, скільки в пошуку того компромісу, який необхідний для того, щоб якийсь успіх можна було очікувати від такої зустрічі», - каже Грищенко.

Він зазначив, що для організації зустрічі Зеленського і Путіна потрібні зустрічі на більш робочому рівні.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«На рівні того ж Єрмака з Козаком, заступником голови адміністрації президента Росії. Ну, напевно, це повинні бути групи тих фахівців, які повинні допомагати в проведенні такої підготовчої роботи. Поки я не бачу, щоб це відбувалося», - сказав дипломат.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Снєгирьов розповів, у якому зараз стані відносини України з Білоруссю.

Також Знай.uа повідомляв, що Пелюховський пояснив, чому Росії вигідна війна з Україною.