Зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним можна провести у Ватикані, в Ізраїлі або в Казахстані, але можуть бути й інші варіанти.

Про це сказав політик Костянтин Грищенко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

"Ватикан - це творчість. Якщо є хоч якийсь натяк на те, що Папа Римський готовий - а я думаю, він завжди буде зацікавлений допомогти знайти мирне врегулювання. Що Путін там себе буде почувати комфортно, коли збираються ставити питання про становище... Тоді, як кажуть, прапор в руки і треба цим скористатися. Я, відверто кажучи, не вірю в такий варіант. В силу багатьох причин. Але в кінцевому підсумку, що тільки не може бути", - сказав Костянтин Грищенко.

Він зазначив, що Україна хотіла б, щоб зустріч провели в Ізраїлі.

"Нетаньяху людина енергійна. Якій сильно треба допомагати знаходити вирішення питань з палестинцями - допоміг би нам вирішити. Напевно, у нього стільки досвіду спроб вирішити нерозв'язувані питання, що це було б для нього можливістю себе проявити. Але проблема ж у тому, що насправді зараз дуже нестабільна політична обстановка в самому Ізраїлі", - додав Грищенко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За його словами, якщо потрібно місце, де буде комфортно зустрітися двом президентам - то можна провести зустріч і в Ізраїлі.

"Але питання ж не в місці, питання, знову-таки, в суті. Я скоріше думаю, що було б непоганим місцем той же самий Нур-Султан, Астана. Тому що Казахстан зацікавлений, щоб не виникали якісь прецеденти, які можуть в майбутньому створювати загрозу самому Казахстану... Але знову-таки, це не єдиний варіант, можна пошукати інші", - підкреслив політик.

Як повідомляв Знай.ua, Бондаренко заявив про зустріч Зеленського і Путіна, що вона поки ще існує в проекті.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Карасьов зазначив, що нова холодна війна починається з протиріч навколо центральної і східної Європи.