Нещодавно Кремль заявив, що Володимир Путін готовий до перемовин із Володимиром Зеленським. Раніше президент України пропонував провести зустріч на Донбасі, на що у відповідь отримав запрошення до Москви, тобто відмову. Зараз мова йде про зустріч у Ватикані.

Військовий експерт, політолог і голова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов у власній програмі «Политика наизнанку» розповів про деталі щодо можливих перемовин президентів України та Росії.

«Зеленський звернувся до Путіна з пропозицією зустрітися у будь-якій точці Донбасу з метою вирішення питання російської агресії на сході України. З відповіддю Путін не забарився – він запропонував Зеленському зустрітися у будь-якій точці Москви», - зазначив Снєгирьов.

За словами експерта, Путін наголосив, що не збирається обговорювати питання анексованого Криму та Донбасу. Президент Росії вважає, що щодо питань Донбасу Зеленському слід звертатися до терористів-ватажків так званих «ЛДНР».

«Миттєво пролунала заява очільників квазіутворень. Пасічник запропонував Зеленському зустрітися на лінії розмежування, аналогічну заяву дав і ватажок «ДНР» Пушилін. Треба віддати належне: Зеленський заявив, що ніколи не буде зустрічатися з очільниками самопроголошених квазіутворень, бо з терористами говорити нема про що. Браво», - підкреслив Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Але, як зазначив політолог, Зеленський дав вказівку Андрію Єрмаку, щоб він підготував зустріч з Путіним. На думку Снєгирьова, якщо зустріч відбудеться, це означає, що Зеленський фактично визнає той порядок денний, який встановив Путін.

«Путін наполягає на тому, що єдине питання, яке буде обговорюватися на зустрічі – нормалізація двосторонніх відносин між країнами. Про яку нормалізацію йде мова, якщо 7-й рік триває фактично неоголошена війна?», - підкреслив політолог.

На думку ведучого, якщо Зеленський погодиться на зустріч в такому форматі, це означає, що Україна визнає владу РФ на території окупованого Криму.

Нагадаємо, для Знай.ua Снєгирьов розповів про розбіжності інформації розвідки.

Раніше Знай.ua публікував розповідь Снєгирьова про можливість вторгнення РФ.