Велика Британія може розвивати в Україні військово-промисловий комплекс, освіту і фінансовий сектор.

Про це сказав політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

Руслан Бізяєв зазначив, що Велика Британія може користуватися певними інструментами, які були б корисні для українсько-британського співробітництва.

"Британія - це традиційно тиха політика непублічна. Фінанси, військово-промисловий комплекс, освіта. Це три моменти, які в принципі Британія експортуватиме найближчим часом. Тобто, з одного боку - вони хочуть створити Коннзак - це більше для Атлантики, Азіатсько-Тихоокеанського регіону, з іншого боку - їм найважливіше закріпитися в басейні Середземного і Чорного моря... Британія, як і Росія, зараз зацікавлена ​​в ослабленій Європі, що розпалася", - сказав Бізяєв.

За його словами, в подальшому буде відбуватися велика гра - протистояння Британської і Російської імперії. Саме тому Британії і цікаво закріпитися на чорноморському узбережжі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росія на таке не піде, це абсолютно очевидно: Грищенко про притягнення до переговорів в нормандському форматі англосаксонських країн.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бондаренко зазначив, що Україні доводиться петляти між цими стратегічними партнерами.