Політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв вважає, що Мінські угоди виконати неможливо.

Про це він заявив у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

«Вони приведуть до глобальних внутрішньополітичних і геополітичних змін як всередині країни, так і навколо країни. Умовно кажучи, для того щоб перезавантажити «Мінськ», треба повністю перезавантажити українсько-російські відносини. Тільки в такому випадку ми можемо говорити про те, що конфлікт буде вирішено», - говорить експерт.

За його словами, Мінські угоди за весь час їх існування не виконали свого основного завдання – встановлення миру на Сході і реінтеграція цих територій.

«На даний момент ми бачимо, що Мінські угоди для України є глухим кутом. Європейці це розуміють, в Росії теж є розуміння, що треба щось робити, але поки немає інструменту, який би поєднав всі ці позиції в єдине ціле», - сказав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також він розповів, де і коли можуть зустрітися президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін.

«Я думаю, зустріч відбудеться після візиту до Києва держсекретаря США Ентоні Блінкена. Місце зустрічі для мене на другому плані. Відень, Єрусалим... Зараз кажуть, що номінують Єрусалим, як основна точка зустрічі, запасний варіант – Відень. Важливо не де ти зустрічаєшся, а навіщо ти зустрічаєшся і з яким порядком денним. Як тільки буде вироблений компромісний конструктивний порядок денний – зустріч відбудеться. Зрозумійте, зустрічатися просто так, для того щоб поговорити, ніхто не буде», - стверджує експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Грищенко розповів, де може пройти зустріч Зеленського і Путіна.

Також Знай.uа повідомляв, що Грищенко розповів, чи потрібна Україні зустріч Зеленського і Путіна.