Український народ пережив багато бід: Голодомор, Чорнобиль, світові війни, розвал СРСР і 90-ті. Історично склалося, що українці сильніше всіх страждали під час воєн. Нинішній час – не виняток. Український народ знову переживає чергове випробування.

Політолог Михайло Чаплига в програмі «Чаплыга. Без вопросов» повідав сагу про непотрібних і втрачених людей.

«Україна. Я знаю точку росту. Ми можемо стати Клондайком для світової психіатрії – стільки поламаних доль, болю, експресії і нереалізованості. Українці – недолюблена нація, недолюблених дітей, що ставши владою – мстять самі собі, бо страждають комплексом ненависті до себе. Мстять своїм батькам і бабусям, дідусям і самим собі – їм нема чого втрачати», - почав Чаплига.

Чаплига продовжив, що вони знають, що їм нема чого вже втрачати, вони живуть помстою. Вони знають, що у них немає ні перспектив, ні можливостей. Минуле не повернути. Не можна доспати «недоспані», вивчити невивчене і любити «недокохане».

«Країна – жертва ілюзій. Кладовище інфантильних надій максималістів. Не можна заробити всі гроші, але наші батьки в 90-х намагалися нас тягнути – працювали на всіх роботах за копійки. Вони підкорювали всі базари світу за копійки. Ми їх бачили вночі, але не завжди. Нас виховала вулиця і телевізор», - розповів Чаплига.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Політолог цим сказав, що покоління старше 35 років – це покоління, втраченої віри і можливостей. На його думку, нове покоління, яке виросло на інтернеті, не має тих же цінностей, що люди, які їх виховали. Політолог вважає, що молодим людям нічого не коштує продати батьківську квартиру, тощо, тому що вони живуть одним днем. Тут блогер проводить паралель з продажем української землі – її продають люди, у яких немає батьківщини і які хочуть зробити все, щоб їм було добре саме зараз.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Чаплиги, що якби влада прагнула до того, щоб Україна була в НАТО, вона ні пів слова нікому про це не говорила б.

Раніше на Знай.ua Чаплига розкритикував децентралізацію органів влади.