Зустріч лідерів країн з питань Донбасу опрацьовується в декількох форматах. Серед них - зустріч в Москві за посередництва президента Франції Еммануеля Макрона.

Про це сказав політичний експерт Руслан Бізяєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

"На порядку денному лише одне питання - майбутня зустріч лідерів відбудеться в Нормандському форматі, чи все-таки в тристоронньому форматі? Тобто, Путін, Макрон, Зеленський. На якому-небудь певному лайтовому майданчику нейтральному. Опрацьовується насправді багато варіантів. Один з них - це зустріч в Москві за посередництва Макрона. Друге - це зустріч в Єрусалимі. На одному з майданчиків загальносвітових політичних. Третій - перемовини у Відні. Четвертий - зустріч в Нормандському форматі", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що поки що зустріч в Нормандському форматі в шорт-листі йде на останньому місці, оскільки у канцлера Німеччини Ангели Меркель багато питань.

"Будь-яка зустріч в класичному Нормандському форматі передбачає тільки одну тему - обговорення виконання Мінських угод, а не їх модернізацію", - додав політичний експерт.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Снєгирьов пояснив, навіщо Франції потрібен Нормандський формат.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Снєгирьов розповів про деталі щодо можливих перемовин президентів України і Росії.