Київський марш на честь річниці створення дивізії СС «Галичина» викликав у суспільстві гучний резонанс. Але чому на цю подію не відреагувала Верховна Рада?

Ситуацію у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» розглядає військовий експерт Олег Старіков.

«У Верховній Раді не розуміли наслідків цього маршу. Офіс президента теж ніяк не відреагував. Головна загроза національній безпеці України - не північний сусід. З північним сусідом ми впораємося. Сорокамільйонну країну захопити неможливо - я вам це кажу як людина військова. Увійти в Україну можна, але звідси не можна вийти, як з Афганістану», - говорить Старіков.

На його думку, головна загроза національній безпеці країни - це кадровий потенціал сектора оборони та безпеки. Це загрожує Україні трагічними наслідками.

«Що стосується спецпредставника США по Україні, то я думаю, що такої людини не буде - такі функціональні обов'язки покладуть на Вікторію Нуланд. А завдання Блінкена - приїхати та розібратися, що тут відбувається. Байден як віцепрезидент у 2015 році виступав у Верховній Раді та говорив про федералізацію України та виконання Мінська-2», - нагадав Олег Старіков

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він пояснював, чому зустріч президентів України та Росії не представляється йому можливою.

Також Старіков дав свій прогноз щодо розвитку військового конфлікту між Україною і Росією на Донбасі.