Поширюються чутки, що заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд приїхала в Україну не просто так. За даними деяких ЗМІ, метою її візиту була презентація обмеженій кількості осіб нового українського уряду, на чолі якого стоїть Арсеній Яценюк.

Цю інформацію коментує політолог Ірина Тиран у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

«Це не така вже й нереальна версія. Я теж читала про це багато, багато зараз це обговорюють... Я абсолютно не виключаю, що або Яценюк, або, можливо, всіма відома, але вже трохи призабута Яресько можуть бути висунуті на пост прем'єра в Україні замість Шмигаля», - говорить експерт.

За її словами, приїзд Нуланд разом з держсекретарем США Ентоні Блінкеном – це дуже цікава, але тривожна тенденція.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Ви пам'ятаєте, чим це нам загрожувало минулого разу, її приїзд? Це ж відома історія з її роздачею печива на Майдані, і чим це печиво нам обернулося. Я думаю, було б зараз непогано всій Україні зібратися, взяти мішок печива і віддати їй назад, аби не було ще одного Майдану», - сказала Тиран.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бізяєв розповів про концепцію РФ «Велика Євразія» та місце Донбасу в ній.

Також Знай.uа повідомляв, що Снєгирьов пояснив, навіщо Франції потрібен Нормандський формат.