Українська влада останнім часом провела ряд наочних дій проти олігархів. Але що далі? Чи буде ця боротьба мати продовження?

Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає політолог, експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен.

«Боротьбу з олігархами потрібно з чогось починати. Так, ходять чутки, що список санкцій складали ті люди, які самі в нього увійшли. Чи правда це, я не знаю, але якщо так, то вони вчинили не дуже розумно. Потрапити до списку санкцій - значить підтвердити, що ти не дуже чесно нажив свої багатства. Можна згадати російський метод боротьби з олігархами, всіма цими Ходорковськими та Березовськими. Там просто перерозподілили власність - відібрали в одних і роздали іншим. Ось і вся боротьба - точніше, її імітація», - каже політолог.

Україна, на його думку, потрібно інше - зміна правил гри, демонополізація цілих сегментів економіки. Але для цього потрібно не боятися нічого, треба бути, за висловом Тизенгаузена, божевільним в хорошому сенсі слова. Потрібно піти проти всіх олігархів, розуміючи, що тебе змішають з брудом на всіх олігархічних телеканалах - а інших каналів, крім олігархічних, в Україні немає.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Якщо ти йдеш проти олігархів, потрібно розуміти, що тебе будуть просто знищувати. На тебе і твоє оточення дістануть компромат, а компромат є завжди - все записується. Твоя репутація згорить, але ти зробиш свою справу», - вважає Борис Тизенгаузен.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповідав про те, що Росія навмисно створює проблеми для всього світу.

Також Тизенгаузен висловив свою думку з приводу того, чи перебуває Україна під зовнішнім управлінням.