Другого Майдану не буде, оскільки зараз не той економічний стан країни і люди бідні.

Про це сказала політолог Ірина Тиран в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай24".

"Що стосується повернення в 2013 рік, то головна відмінність в економічному стані країни. Коли люди виходять на Майдан? Коли все добре. Коли економічний стан і добробут людей хороший і їм хочеться ще його поліпшити. Коли криза в країні, коли народ бідний - на Майдани ніхто не виходить. Єдине, що може бути - це голодні бунти, але це дуже страшно, тому що вони сліпі, ці бунти, і вони не вибирають, на кого направити свою агресію. Можуть постраждати дуже багато невинних людей. Другого Майдану зараз не буде", - сказала Ірина Тиран.

Вона зазначила, що у людей зараз не той економічний стан, щоб йти на Майдан, навіть якщо привезуть печиво.

За її словами, оскільки Україна займає географічне положення між двома протиборчими сторонами - їй потрібно отримувати вигоду від співпраці з обома.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми не просити повинні у Заходу, або навіть у Росії - ми вимагати повинні. А ми не вміємо. Ми постійно прогинаємося. І займаємо позицію бідного родича жебрака", - додала Тиран.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що Україна може реструктуризувати борги.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що нардеп заявила, що за часів кризи ми повинні підтримати бізнес та знижувати податки, а не підвищувати їх.