Зараз Україною керує ось уже шостий президент за неповні тридцять років її незалежності. І його, і кожного з п'яти його попередників хтось хвалить, а хтось лає. Але кого з президентів можна назвати найкращим?

На цей рахунок думки теж діляться. Свою думку у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» висловлює політичний експерт Тарас Чорновіл.

«Якщо оцінювати за результатами, на мій погляд, найкращим президентом був Порошенко. У перші два роки у нього було безліч проблем з конфліктами, з пошуком партнерів. Звичайно, там все далеко не гладко. Але у президента буває маленька проблема: перевага у Верховній Раді в один голос. Так було й у Ющенка, і у Порошенка. І зовсім інша - якщо у президента монобільшість. Як то кажуть, відчуйте різницю». - каже гість програми.

Він уточнив, що навіть така перевага була сумнівною, адже в президентську більшість входив і «Народний фронт», який завжди та всюди був проти всього.

«З огляду на всі труднощі, за Петра Порошенка було зроблено більше, ніж можна було сподіватися. А другим серед кращих президентів я назву Леоніда Кучму. Це абсолютно ворожа для мене людина, у мене до нього є особисті рахунки. У свій перший президентський термін він зробив багато зла, але після цього зумів вирвати Україну з катастрофи», - зазначає Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей політичний експерт дав рекомендації про те, як Україні слід вибудовувати переговори з Росією.

Також Чорновіл зазначив безглуздість переговорів з представниками так званих «народних республік».