Український політичний діяч, син дисидента і журналіста В'ячеслава Чорновола Тарас Чорновіл у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, як ставиться до маршу на честь дивізії СС «Галичина», який днями пройшов у Києві.

«Як я маю ставитися? Ці люди зробили неоднозначну річ, тому що якщо ти йдеш працювати з ворогом – ти стаєш колаборантом. Але з другого боку – твоя мета якимось чином має оцінюватися», - каже експерт.

Він зазначив, що Нюрнберзький трибунал виніс рішення, згідно з яким дивізія СС «Галичина» була виправдана і відпущена на Захід, і жодного з її членів не було видано радянським військам.

«От вам відповідь. Це рішення Нюрнберзького трибуналу. Люди, які сьогодні виходять, якщо б вони вийшли з нацистською символікою – мають бути розігнані негайно. Один провокатор був знайдений. Один-єдиний провокатор, який «хайль» показував. Чому міліція його не затримала і не зупинила, я досі не можу зрозуміти. Таких людей треба затримувати, тому що це є відверта брудна провокація», - заявив Чорновіл.

Політичний діяч наголосив, що все, що пов’язано з нацизмом, має бути зупинене.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник прокоментував призначення Вітренка на посаду керівника компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Бізяєв розповів про перспективи України отримання статусу союзника США.